مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد از یک موضوع

با سلام. اینجانب برای حکم فروش شکایت کرده بودم که در رای بدوی به نفع بنده و در تجدید نظر بدلیل احراز نشدن مالکیت بنده به ضرر بنده رای صادر شد. حال میخواهم با تکمیل مدارک مالکیت به همان عنوان حکم فروش اقدام نمایم. ایا بنده میتوانم یا خیر یک راهکار ارائه فرمایید. زمین مشاع و قرارداد واگذاری شهرداری میباشد و قابل افراز نیست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پاسخ به سوال شما مستلزم توضیحات بیشتر و ملاحظه دلایل و مدارک است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام دادنامه باید مطالعه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
بستگی به حکم دادگاه دارد که به چه نحوی صادر شده است