مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع دوباره پرونده به دادگاه تجدید نظر

سلام خدمت وکلای محترم
بنده ی پرونده داشتم ک پس از اعتراض ب رای دادگاه بدوی بعد از چهار ماه ب دادگاه تجدید نظر شعبه72ارجاع شد و چون بدلیل ابتلا ب کرونا در مهلت قانونی نتونسته بودم اعتراض خودمو اعلام کنم دادگاه تجدید نظر اعتراض رو قبول نکرد و پرونده رو ب دادگاه بدوی ارسال کرد و بنده با مراجعه ب دادگاه بدوی و با ارائه مدارک پزشکی از دادگاه درخواست کردم بدلیل اینکه در مهلت 20روزه من کرونا داشتم ی بار دیگه پرونده رو ب دادگاه تجدید نظر بفرسته ک دادگاه هم رای داد و زیر رای هم مهلت 20روزه اعتراض رو نوشت و من در مهلت قانونی اعتراض خودمو ثبت کردم حالا میخام بدونم این ک پرونده من بازهم ب همان شعبه 72ارجاع شده طبیعیه یا میتونسته ب دیگر شعبات ارجاع بشه؟؟
ممنون

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

صحیح چون دیوان نرفته که نقض بشه رئیس دادگستری از اختیارات خود استفاده کرده و به شما اجازه رسیدگی در دادگاه بدوی همان شعبه قبلی را داده و اگر نقض دیوانی می شد به شعبه هم عرض می رفت