مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام
خسته نباشید.
4ماه پیش شوهرم از من شکایت کرد به جرم رابطه نامشروع با عکس هایی که مربوط به قبل از ازدواجمون بود ولی با این حال که مطمئن بود من راست میگم به دروغ توی دادگاه گفت مربوط به بعد از ازدواجمونه.
با همین اصل گوشی من یک ماه دست پلیس فتا بود برای چک کردن.
که خب بعد قاضی رای داد من بی گناهم و تبرئه شدم.
اما شوهرم دوباره تقاضای دادگاه تجدیدنظر کرده.
میخواستم ببینم توی دادگاه تجدیدنظر ممکنه باز گوشی من رو بگیرن یا قرار هست چه اتفاقاتی رخ بده؟
و شوهرم همه‌ی این کارها رو میکنه که من از مهریه‌م بگذرم و طلاقم بده
خواهش میکنم زودتر جوابم رو بدید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه ربطی به این مشکل ندارد وبه مجرد عقد زن مالک مهرش میشود .