مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته

آیا میشود هزینه تمام مراحل واخواست ودادرسی رابه عهده صادر کننده سفته قرار داد
آیا میتوان حکم جلب ویا زندان برای صادر کننده سفته گرفت تا بتوان طلب خود را وصول کرد
آیا در مرحله واخواست هم میتوان اعسار داد

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.شما دودر صد مبلغ سفته هزینه واخواست باید بپردازید.بعد از دادن دادخواست وگرفتن حکم وصدوراجرائیه پرونده که به اجرای احکام رفت میتونید حکم جلب بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ماسخ تمام سوالات مثبت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وجه سفته و تمام هزینه های دادرسی را از طرف مقابل مطالبه کنید و با اخذ حکم اموال محکوم علیه را توقیف کنید
در صورتی که مالی جهت توقیف شناسایی نشد می توانید حکم جلب بگیرید .
البته توجه داشته باشید در صورتی که دادخواست اعسار داده باشد امکان جلب وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید همه موارد را انجام دهید