مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از حقوق زوج و دادگاه میسر است؟

سلام وقت بخیر
پرونده اجرا مهریه من در اداره ثبت اسناد میباشد آیا میتوانم مقداری از مهریه را روی حقوق زوج درخواست کنم و مابقی را به اندازه 110 سکه در دادگاه به اجرا بگذارم؟ آیا همزمان قابل اجراست؟
سپاس از توجه و پاسخ شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه را از طریق اجرای ثبت می توانید پیگیری کنید.
و به اندازه هر چند سکه نیز باشد قابل پیگیری است ولی اگر بخواهید از طریق دادگاه اقدام کنید باید پرونده را از طریق اجرای ثبت مختومه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه را از طریق اداره ثبت طبق دستور العمل اجراییه ثبتی میتوانید درخواست و نسبت به توقیف مال زوج اقدام نمایید و اگر مالی نداشت پرونده ثبتی را مختومه و از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پرونده ثبتی مختومه و سپس از طریق دادگاه اقدام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پرونده ثبتی مختومه و سپس از طریق دادگاه اقدام شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پرونده ثبتی را مختومه وازطریق دادگاه پیگیری نمایید