مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق

سلام. همسرم درخواست مهریه کرده و از طریق اداره ثبت یک چهارم حقوقم را توقیف کرده آیا میتوانم درخواست اعسار بدهم؟ و از طریق اداره ثبت یا دادگاه درخواست اعسار دهم. لطفا راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری
چنانچه توانایی پرداخت یک جای آن را ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان درخواست اعسار برای شما وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید درخواست اعسار نمایید میزان اقساط توسط دادگاه تعیین میشود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از طریق دادگاه درخواست اعسار با شهود بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بعد از صدور حکم از دادگاه می توانید دادخواست اعسار بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با اثبات اعسار نیز یک‌چهارم حقوق توقیف مبشود

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
اعسار مربوط میشه به (محکومُ به) یعنی حکم دادگاه.
در موضوع شما حکمی از دادگاه صادر نشده که بخواین درخواست اعسار بدین.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یک چهارم حقوق مشمول اعسار نمیشود و باید پرداخت کنید. اما در خصوص مابقی بدهی میتوانید اعسار تقدیم کنید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
توقیف حقوق به ميزان یک چهارم از طریق اجرای ثبت یا اجرای احکام دادگاه بنا بر نص قانون صورت گرفته و قابل اعتراض نیست

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

بله در مواردی هم که از طریق اداره ثبت توقیف اموال انجام شود، امکان طرح دعوی اعسار هست

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

بله در مواردی هم توقیف اموال از طریق اداره ثبت انجام میشود امکان طرح دعوی اعسار وجود دارد