مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

باسلام و درود!
مدت دوهفته است که حسابم مسدود شده به دادسرای ویژه جرایم اقتصادی مراجعه کردم سایت eers.ir را معرفی کرد وقتی سایت را باز می کنم شناسه ملی و شماره تلفن خودم را که وارد می کنم میگه چنین کاربری ثبت نشده باید چکار کنم؟
در ضمن به حسابم کسی پول واریز کرده بود که نمی شناسم و ازش خبر ندارم آلان کجاست باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق مرجع مسدودی به صورت حضوری پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تشریف ببرید دادستانی کل در تهران کاخ دادگستری

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام به شعبه بانک مراجعه کنید و دلیل مسدودی را متوحه شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما احتمالا به خاطر تراکنش های مشکوک حسابتان توقیف شده است و باید مدتی صبر کنید و بعد از مدتی می توانید اطلاعات خود را وارد کنید.
جهت پیگیری می توانید از طریق دادسرای جرائم اقتصادی پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با ‌‌‌‌‌پرینت از سایت به شعبه دادسرای جرایم اقتصادی مربوطه مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سایت فعلا گویا مشگل دارد به دادستانی کل کشور مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضوری به مرجع مسدود کننده مراجعه کنید