مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

باسلام و خسته نباشید
بنده دارای پرونده با موضوع توهین و ضرب و جرح و به عنوان متهم می باشم دادیار کیفرخواست در خصوص ضرب و جرح و توهین صادر و کیفرخواست در خصوص ضرب و جرح توسط دادیار اظهار نظر رد و منع تعقیب صادر که مجددا دادیار اولیه کیفرخواست با موضوع ضرب و جرح بدون اعلام و توهین صادر و به دادگاه کیفری ارسال می گردد ضمنا نامه پزشک قانونی شاکی نیز کبودی می باشد.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

سوالی شما مشخص نمیباشد معمولا قرارهای نهایی توسط دادیار اظهارنظر مورد موافقت یا مخالفت قرار میگیرد و در بعضی موارد احتلاف پیش می اید که حل ان حسب مورد با دادگاه صالح خواهد بود شما میتوانید وکالت پرونده خود را به بنده یا همکاران محترم در دادراه بسپارید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

صدور کیفر خواست بر عهده دادستان می باشد و دادیار قرار جلب به دادرسی یا منع تعقیب را صادر می کند.
در مورد موارد مطرح شده نیز سوال و هدفتون از طرح آن مشخص نیست و صرفاً بیان ناقص و بعضاً اشتباه از رونده پرونده می باشد
پیشنهاد می کنم به یکی از وکلای حوزه قضایی خویش جهت مطالعه پرونده و ارائه مشاوزه صحیح مراجعه فرمایید.