مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چک

با سلام و خسته نباشید.. بنده مبلغ چهار صدوپنجاه میلیون تومان چک بابت طلبی از شخصی دریافت نمودم علاوه بر چک رسید هم دریافت کردم. یکی از رسیدها که مبلغ 150تومان بوده است دست بنده بوده و یکی از رسیدها که مبلغ 300تومان بوده است دست طرفی که چک را پرداخت کرده است رسید 300تومان بخاطر پرداخت چک به بنده از من رسید گرفته شده که مبلغ 300تومان چک به بنده داده است در رسید هم نه حرفی از امانت آورده شده است نه چیزی خاصی دیگه فقط شماره چک نوشته شده ومبلغ چک طرفی که بنده ازش چک دریافت کردم شکایت کرده است که چکها امانت بوده است در صورتیکه بنده شاهد هم دارم که چکها امانت نبوده است ودر ضمن رسیدی که دست من هست برای کارشناسی ارجاع شده و کارشناس رسید را سفید امضا تشخیص داده است درصورتیکه این موضوع واقعیت ندارد و دردادگاه کیفر ی بابت رسید سفید امضا بنده قرار منع تعقیب صادر شود ودر دادگاه به طوری نامشخص بخاطر اینکه دست روی قرآن نگذاشت و قبول کرد که رسید را شاید موقع امضا کردن بنده سفید امضا گرفته ام که این صحبت هم برای قاضی مورد قبول نبود حال با این موضوع دادگاه بسیار به رسید 300تومان که خودش در دادگاه ارائه کرده است ایا قاضی می تواند بااین حال بنده را محکوم کند درصورتیکه من هم شاهد دارم وهم چکهای دریافت شده در وج حامل میبا شد بااین حال ایا امکان پرداخت نکردن چکهای دریافت شده هست یا نه درصورتیکه که بنده از چند شعبه رای به محکوم شدن دادن و پرداخت چکها میخواستم ببینم آیا امکان نقض رای دردادگاه تجدیدنظر هست، یاکه نه وشخصی که چک حامل پرداخت میکند ایا امکان این هست که چک را پرداخت نکند ویا دادگاه بابت این چکها از بنده مدارکی بابت طلب درخواست میکند و اگر مدارک مورد نیاز دست طرف مقابل باشد ودر دادگاه ارائه نکند ایا بنده محکوم می شوم بابت چکهای دریافت شده یا نه باید وصول کند ...معذرت میخوام خیلی طولانی شد مطالب

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید چک و رسید و پرونده شکایت خیانت در امانت ایشان از شما و دادنامه شکایت شما از ایشان همه مطالعه شود بعد راه کار ارائه شود، از طریق مشاوره تلفنی دادراه ارتباط برقرار کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در دادگاه کیفری فردی که ادعا می نماید این چکها امانت بوده است باید دلایلی مینی برادعا داشته تا موفق شوددر غیر این صورت قرار منع تعقیب صادر می گرددقاضی براساس مستندات رای می دهد اگر دلایل شما موجب علم قاضی شود رای بررد دعوا می دهداگر مستدل به رای بدوی اعتراض زنید امکان نقض رای است .بله باید منشاصدور چک مشخص گردد اگر بابت طلب بوده باید مستنداتی مبنی براثبات این موضوع ارایه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است سوالتان را مختصر و مفید بیان کنید تا دقیقتر بررسی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، باید منشأ صدور چک مشخص گردد اگر بابت طلب یا هر دینی بوده باید مستنداتی مبنی براثبات این موضوع ارایه کنید دادگاه براساس مستندات رای می دهد اگر دلایل شما موجب علم قاضی شود رای بر رد دعوا می دهد اگر مستدل به رای بدوی اعتراض زنید ممکن است رأی نقض شود لذا در دادگاه کیفری فردی که ادعا می نماید این چکها امانت بوده است باید دلایلی مینی بر امانی بودن موضوع ارائه دهد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چک در دست دارنده به منزله ی مدیون بودن صادر کننده ی آن می باشد مگر امانی و... را اثبات نماید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق مشاوره تلفنی مدارک ذا ارستل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فردی که ادعا می نماید این چکها امانت بوده است باید دلایلی مینی برادعا داشته تا موفق شوددر غیر این صورت قرار منع تعقیب صادر می گردد