مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب

با سلام عرض ادب واحترام
حدود 4 ماهه که همسر بنده جهت دریافت مهریه حساب و خودروی بنده را توقیف کرده چون میدونه که من فقط به خاطر شغلی که دارم مرا تحت فشار داده چون شغل بنده بصورتی است که فقط به حسابهای بانکی بنده ارتباط دارد و ممکن است به خاطر مسدود بودن حساب بانکی کارم را از دست بدم هیچ اقدام دیگه ای انجام نداده و نمیخواهد انجام بدهد و بنده را به خاطر این تحت فشار قرار داده ایا از طریق دادگاه کاری میتونم انجام بدهم و در ضمن به ایشان گفتم از طریق دادگاه انجام بدهید بنده مهریه شما را تا ریال اخر تقدیم خواهم کرد

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
فقط با رضایت همسر قادر به رفع توقیف حسابهای خود خواهید بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون رضایت زوجه نمی توانید از حسابهای بانکی رفع توقیف کنید.
فقط اگر حساب شما حسابی باشد که حقوق شما به آن واریز می شود می توانید از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید و یکی از حساب های خود را باز کنید.