مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام وخسته نباشیدمن یک ماشین پرایدخریدم درتاریخ9/99وکالت بدون تاریخ وقولنامه بنگاهی همین تاریخودارم تاریخ8/1400فروشنده بازنش مشکل پیداکرده وخانومش اموالشوتوقیف کرده ازطریق ثبت اسنادحالامن چجوری ماشینموازادکنم به ثلتم مراجعه کردم میگه هیچ راهی نداره من بدبخت بابت یه سهل انگاری ماشینی که خرج زن وبچه مومیدم بایدازدست بدم این چه قانونیه

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام
مشکلی نخواهید داشت.از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اثبات مالکیت را ثبت کنید.بگید دادخواست اثبات مالکیت پراید را ثبت کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توقیف بعد از معامله شما بوده شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با ارائه شماره پرونده اجرای ثبت دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت فروشند و همسرش بدهید .
به اجرای ثبت مراجعه کنید می توانید شماره پرونده را بگیرید.