مشاوره حقوقی رایگان - خسارت جانی و مالی بیمه نامه مسئولیت عمومی

اینجانب کارمند پیمانی جهاد کشاورزی خراسان شمالی از سال 1390 بدلیل تبانی تخلف عدم انجام تعهدات و عدم رعایت نظامات دولتی و بهداشت روان به افسرگی مبتلا و در سال 1393 نقص عضو کامل چه معلولیت بسیار شدید جسمی ذهنی. و از کار افتادگی کامل و دایم اینجانب توسط پزشکان معالج و کمیسیونهای پزشکی تایید گردیده ولی محاکم قضایی و بیمه ... و سایر اشخاص حقوقی دولتی مرتبط نیز از اجرای عدالت و احقاق حقوق و جبران خسارات در طول این مدت امتناع ورزیده و تشدید خطرات را جهت فرار از انجام تعهدات در دستور کار خود قرار داده لطفا اینجانب را حمایت و ارشاد فرمایید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی تکمیلی مدارک را به شماره من تلگرام کنید