مشاوره حقوقی رایگان - حوادث کار

با سلام در حادثه کاری که در سال 82 برای من رخ داد در گزارش هییت 5نفره کانون کارشناسان دادگستری که شامل دو گزارش میباشد در یک گزارش که سه نفر از کارشناسان امضاء و تهیه کرده اند کارفرما صددرصد مقصر شناخته شده و در گزارشی جداگانه دیگر که توسط دونفر از دیگر کارشناسان تهیه و امضاء شده پنجاه درصد کارگر و پنجاه درصد کارفرما مقصر شناخته شده است سوال بنده این است که دادگاه به کدام یک از گزارش ها استناد میکند با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام معمولا نظر اکثریت ملاک قرار می گیرد مگر اینکه با اوضاع و احوال حادثه مطابقت نداشته باشد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

نظر اکثریت که در انتهای کارشناسی به عنوان نظریه ارائه میگردد شما میتوانید وکالت پرونده خود را به بنده یا همکاران محترم در دادراه بسپارید