مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خاطر دروغ و اعتیاد

سلام. من 9 سال پیش با پسری ازدواج کردم. در خواستگاری گفتند کار نداره ولی تا 5 ماه دیگه که درسش تموم شه، کار میکنه. و خانه از خودش داره و شرط من برای ازدواج سیگاری نبودن بود.
ازدواج کردم بعد از 4 ماه گفت سیگاری ام. تو جیباش یه چیزهایی میدیدم و الان فهمیدم گل می کشیده.
بعد 2 سال از عروسی فهمیدم ترامادول می خوره ولی گفت فقط 3 ماه خورده و دوستاش گولش زدن گفتن قرص اعصابه، چون ما دایم دعوا داشتیم می خواسته اروم بشه.
بعد میفهمه وابسته شده و رفتیم دکتر و دکتر گفت این اقا اینکاره نیست و 5 ماه قرص اعصاب بخوره خوب میشه. الان 6 سال گذشته و فهمیدم هنوز ترک نکرده بوده. رفته کمپ، مسیول کمپ گفت حداقل 3 ماه باید باشه و مورفین تو خونشه در حالی که به من گفته قرص ب2 تحت نظر دکتر مصرف میکنه. ولی متاسفانه به اون هم وابسته شده
بچه 3 ساله دارم
تو سال قبل کلی از طلاهام گم شد
و کلا همه چی رو منکر میشه
میتونم غیابی طلاق بگیرم؟ حق طلاق و حضانت هم داده بهم، چقدر زمان میبره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد داشته باشد ترک نکرده باشد و اعتیاد زوج مضر باشد می توانید دادخواست طلاق بدهید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام شرایط سخت رندگی یا همان عسروحرج مادامیکه دیگر ادامه زندگی برای زوجه ممکن نباشد با ایجاد حق طلاق میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد.
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق توکیل در طلاق را به شما داده که مشکلی نیست راحت میتوانی وکیل بگیرید و برای طلاق اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است