مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق زوجه

همسرم بدلیل اعتیاد شکایت کرده نتیجه پزشکی قانونی منفی بود میتونه طلاق بگیره

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر این اساس نمی‌تواند طلاق بگیرد چون اعتیاد شما اثبات نشده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
باید دید شرايط دیگری وجود دارد یا خیر....

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام اگر نتوانند عسرو حرج خود را به واسطه اعتیاد شما اثبات کنند امکان طلاق وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با ادعای اعتیاد زوج دا‌دخواست طلاق داده در این صورت با توجه به توضیحات ارائه شده دادگاه با درخواست طلاق موافقت نمی کند.
در دعاوی خانوادگی بهترین راه حل برای هر دو طرف توافق است یا توافق برای ادامه زندگی مشترک
یا توافق جهت طلاق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه برای اقامه دادخواست طلاق ، باید دلیل داشته باشد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط دوازده گانه موجود در عقدنامه یکی از آنها وجود داشته باشد زوجه میتواند به دلیل عسر و حرج دادخواست طلاق دهد تا رسیدگی شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به دادخواست تقدیمی و مدارک و مستنداتش داره

یک وکیل :

با سلام
به استناد اعتیاد خیر

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

سلام اگرتنهابه این دلیل بوده خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر تنها دلیل ایشان برای طلاق اعتیاد همسر بوده باید آن ثابت نماید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورت اثبات عسر و حرج می‌توانند تقاضای طلاق نمایند و در مورد پرونده شما چون جواب آزمایش منفی بوده بعلت اعتیاد ادعای ایشان مردود است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام طلاق گرفتن یک شرایطی دارد یک سری مدارک نیاز دارد که نیاز به بررسی دارد صرف به این دلیل و به صورت موردی خیر

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر منفی باشد از این دلیل برای طلاق نمی تواند استفاده نماید