مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن طلاق و حضانت

سلام خسته نباشید همسر من سابقه مصرف متامفتامین داشته و 2 بار او را به مدت 4 ماه در کمپ بستری کردم و گاهی همچنان لغزش می‌کند میخواستم بدونم چگونه سریعتر من می‌توانم حضانت بچه مشترکمان که یک پسر 8 ساله است بگیرم و چگونه برای طلاق با نامه کمپ اقدام کنم که مراحل زیاد طول نکشد در صورت امکان هر دو مورد را توضیح بفرمایید متشکرم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت حضانت باید عدم صلاحیت وی را اثبات نمایید دادگاه بنابر مصلحت طفل تصمیم می گیرد
اعتیاد نیز باید به تشخیص دادگاه زیان آور باشد و در صورت ترک نیز مجدد بازگشت نموده باشد در این صورت امکان صدور طلاق می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعتیاد فعلی ملاک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست طلاق به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
روند پرونده طلاق در صورت اعتراض زوج زمانبر است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعات کمپ وی را داشته باشید، میتوانبد تقاضای حضانت دایم به علت اعتیاد همسر کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دادخواست طلاق از جانب زوجه از ارسال کنید نیازمند بررسی ماهیتی است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام به شرح ماوقع درخواست طلاق و حضانت را مطرح نمایید. دادگاه در صورت لزوم اقدامات مقتضی را انجام خواهد داد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید اعتیاد ایشان به چه شکل است شدید است یا خیر
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد.
باید با یک وکیل همراه شوید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعتیاد ایشان به اساس و بنیاد خانواده آسیب بزند بله میتوانید دادخواست طلاق به واسطه عسر و حرج بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت فرزند در زمان صدور حکم طلاق ، مشخص خواهد شد

برای صدور حکم طلاق به درخواست زوجه ، زوجه باید دلیل داشته باشد
و شما میتوانید به اعتیاد زوج و نامه کمپ و عسر و حرج استناد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما بسیار گسترده است و نیاز به پاسخ طولانی دارد اما به صورت خلاصه عرض کنم شما می توانید با داشتن مدارک عذر و حرج خود را ابتدا اثبات کنید که بتوانیم طلاق بگیرید و سپس با اثبات عدم صلاحیت زوج میتوانید حضانت فرزند را داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که گواهی پزشک دارید بعد از طلاق می توانید حضانت فررزند را بر عهده بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه خانواده پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

طلاق که روال خودش دارد و معمولا به درخواست زوجه خیلی سخت است، لذا اول برای داشتن مدرک دادخواست حقوقی مطالبه نففه به مدت بیش از 6 ماه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای حضانت ابتدا باید دادخواست سلب حضانت به طرفیت همسرتان دهید و عدم صلاحیت وی را برای نگهداری فرزند اثبات کنیدو برای طلاق باید اعتیاد مضر و تلاش جهت ترک را اثبات کنید طوری که عسر و حرجتان ثابت شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

نامه ی کمپ درکنار دیگر دلایل از باب عسر و حرج اثبات نمایید و حضانت طفل تا 7 سالگی با مادر می باشد اما پس از 7 سالگی تا زمان بلوغ حضانت به پدر منتقل می شود ماده 1169 قانون مدنی در این باره بیان می دارد:حضانت فرزند دختر و پسر تا سن هفت سالگی با مادر است و از آن پس ، با پدر است. سن بلوغ برای دختران 9 سال قمری و برای پسران 15 سال قمری می باشد.پس از اینکه کودک به بلوغ رسید از حضانت خارج می شود و خود می تواند تعیین کند که با کدام یک از پدر و مادر زندگی کند در صورتی که بعد از 7 سالگی فرزند در خصوص حضانت وی بین پدر و مادر اختلاف رخ بدهد، دادگاه بر اساس مصلحت کودک تصمیم گیری کرده و به تبع آن سلب حضانت وی را در زمانی که حضانت با ایشان هست باید ثابت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما با اثبات ترک اعتیاد ناموفق همسرتان و نیز با در دست داشتن اطلاعات و سوابق بستری ایشان در کمپ می توانید درخواست لغو حضانت ایشان به علت اعتیاد و عدم صلاحیت ایشان در نگهداری از فرزند مشترک را اثبات نمایید ،
در خصوص طلاق با استفاده از این امر اعتیاد می توانید درخواست طلاق نمایید و از طرفی با تحت فشار قرار دادن همسرتان با استفاده از حقوق مالی خودتان وفق قانون از جمله مهریه و نفقه ایشان را وادار به طلاق توافقی نمایید ،
در صورت کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید