مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

همسر بنده 5 ماهه به بهانه اعتیاد من که رفتارهای خود ایشون یکی از دلایل مصرفم بعد 13 سال پاکی بود به منزل مادرش رفته و بعد شکایت ایشون بابت مهریه و نفقه من هم بدلیل عدم تمکین ازشون شکایت کردم و اجاره نامه منزل در شمال و پرداختهای مالی به ایشون رو هم ضمیمش کردم. در طول 4 سال زندگی در شرایط معقول و مناسب و هزینه کردهای مشخص بابت زندگی مشترک و در یکسال گذشته که دوباره به مصرف پناه بردم بخاطر سو رفتارهاش هیچگونه صدمه بدنی یا دست درازی و رفتار پرخاشگرانه و غیر قابل تحمل براشون نداشتم و تموم هزینه های زندگیمو میدادم با دو شیفت کار کردن. در حال حاضر تو دوره ترکم در موسسه معتبر. ایا ایشون میتونن بدلیل اعتیاد از بنده طلاق بگیرن و یا در چه صورتی میتونن طلاق بگیرن؟و ایا ایشون به عدم تمکین محکوم میشن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در صورتی که اعتیاد مضر باشد زن می تواند طلاق بگیرد و اگر ترک کنید نمی تواند طلاق بگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانند عسر و حرج ناشی از اعتیاد شما را ثابت کنند امکان طلاق هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانند .
اثبات عسروحرج
امکان دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتیاد شما ادامه دار شود میتواند از موارد عسرو حرج زوجه برای طلاق باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که اعتیاد شما اثبات بشه بله میتونه طلاق بگیره و تمکین هم نکنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما مواد مخدر را ترک کرده باشید اصولا
حکم طلاق صادر نخواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
در صورتی که شوهر اعتیاد شدید به مصرف مواد مخدر داشته باشد و نتواند مایحتایج و خرج و مخارج زندگی را تهیه کند بله ، اما در غیر اینصورت خیر
برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمائید تا با بررسی بیشتر موضوع به صورت کامل راهنمایی شوید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به خیلی چیزها دارد اینطوری نمیشه پاسخ داد هر پرونده وضعیت خاص خودش را دارد که باید با توجه به وضعیت آن پاسخ داد اما آنچه مسلمه شما باید مردانه برای خودت و خانواده ات تلاش کنید و دایمی ترک کنید و با یک مشکل زندگی دوباره خود را در دامن مواد فروشان بی شرف نیندازید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با اثبات اعتیاد مخل زندگی بله می تواند طلاق بگیرد و به تمکین نیز محکوم نشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر .اعتیاد مضر باعث عسروحرج است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ایشان در صورت اثبات اثبات دلایل 12 گانه سند ازدواج و یا عسر و جرح می توانند طلاق بگیرند
محکومیت ایشان بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک و مستندات نیاز به بررسی است که

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر تلاش برای ترک میکنید با رائه مدارک خیر نمی توانند عسر و حرج خود را ثابت کنند.

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

اگر در زمان تست اعتیاد جواب مثبت نباشد مشکلی نخواهد بود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورت اثبات شرایط عقد نامه وعسر حرج ،زن میتواند دادخواست طلاق بدهد وبا اثبات آنها دادگاه حکم طلاق میدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه میتواند دادخواست طلاق اقامه نماید ولی زوجه برای طلاق ،
باید دلیل داشته باشد

زوجه میتواند دادخواست طلاق به علت عسر و حرج را اقامه نماید
ولی باید عسر و حرج زوجه در
دادگاه اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
اعتیاد از عواملی است که باعث میشود زوجه تحت شرایطی از زوج طلاق بگیرد. با توجه به اینکه هم اکنون معتاد هستید امکان طلاق موجود است.
و السلام

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اعتیاد مضر مبنای عسروحرج زن برای طلاق است .باتوجه به توضیحات بعید است وبه تمکین محکوم میشوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

طبق قانون در صورت اقامه دادخواست طلاق توسط زوجه ، برای صدور حکم طلاق ، زوجه باید دلیل داشته باشد

و زوجه میتواند به اعتیاد زوج و عسر و حرج استناد نماید و دادخواست طلاق را اقامه نماید
ولی باید در دادگاه عسر و حرج زوجه احراز گردد

و در صورت عدم تمکین زوجه ، زوج باید دادخواست الزام به تمکین را مطرح نماید و ...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعتیادی که مضر برای زندگی مشترک باشد ملاک می باشد و در صورت درمان اعتیاد موجبی برای طلاق نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دشوار است

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود