مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت نفقه

با سلام خدمت وکلای عزیز.. من و همسرم نزدیک به 7ساله ازدواج کردیم ولی در این مدت به من هیچ خرجی ندادن.. مشکلات زیادی با هم داریم ایشون نه به من و نه خانواده ام هیچ احترامی قائل نیست و بارها بهمون بی احترامی داده و نسبت ناروا زده چه به من و چه به مادرم و ما رو دروغگو و دزد خطاب کرده... الان با وجود پسر 1سال و نیمه واقعا دیگه تحملم تموم شده به شدت عصبی میشم و نمیخوام پسرم توی جو متشنج بزرگ بشه... از زمان ازدواج ما شاید تا الان مبلغ حدود 300هزار تومان به من پول داده.. البته ناگفته نمونه که برای دکتر رفتن و.. پول فقط در حد همون کار فقط به من میده اونم با منت... میخوام نفقه رو و حتی مهریه رو اجرا بزارم... لطفاً بگین بهترین و سریعترین و کم خرجترین کار چیه؟ ممنون میشم جواب بدید...

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام مطالبه نفقه معوقه .و مطالبه مهریه اقدام کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام برای نفقه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید و مهریه هم از طریق ثبن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نفقه و مهریه خود را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره ثبت پیگیری کنید