مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و مطالبه نفقه

سلام آیا عدم پرداخت نفقه شوهرم محکوم شده است طلاق صادر میشود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان عسر و حرج به آن استناد نمایید ولی به تنهایی کفایت نمی‌کند
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طلاق در هر صورت به دلیل عسر و حرج قابل اثبات است . فقط باید دلیل کافی باشد و حداقل 6 ماه مجبور به ترک منزل بدون اراده خودتان باشید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

در شرایط خاص بله(تحت عنوان عسر و حرج)

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورت عدم پرداخت نفقه به مدت 6ماه وعدم امکان اجبار زوج به پرداخت زوجه می تواند از دادگاه تقاضای طلاق نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که نفقه را به چه صورت مطالبه کرده باشید نیاز به بررسی بیشتر است اما که در هر صورت می‌تواند به شما کمک نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، محتمل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت شرایطی امکان پذیر است موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
در صورتی که ترک انفاق محکوم شده باشد می توانید تقاضای طلاق بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده نفقه اگر زوج محکوم شود و پرداخت نکند و زوجه نیز اجرائیه گرفته باشد و از طریق اجرای احکام پیگیری کند و موفق به اخذ نفقه نشود می تواند دادخواست طلاق بدهد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام به صرف عدم پرداخت نفقه خیر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات عسر و حرج بله امکان دارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

اگر اون شرط عقدنامه روامضا کرده باشن که چنانچه شش ماه به شما نفقه ندن شما می توانید طلاق بگیرید بله ممکن است همچنین اگر دادگاه عدم پرداخت نفقه رو نصداق عسر و حرج بدونه