مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مرد به علت فحاشی دروغ گویی ندادن نفقه

با سلام من چهار سال که با شوهرم ازدواج کردم در طول این چهار سال بهم فحش میده عربده کشی میکن وسایل خونم هم فروخته هم شکسته تا می‌تونه دروغ میگه اصلا صادق نیس چند بار دست روم بلند کرده ولی آثاری ازش نیس هر روز سر یه کاره تا می‌تونه قرض بالا میاره و آبروی منو می‌بره تو هیچ کاری باهام مشورت نمیکن لطفاً راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر قصد ادامه زندگی مشترک ندارید بهتر است منزل مشترک را ترک کنید و مهریه و نفقه خود را مطالبه کنید.
بابت توهین فحاشی و ضرب و شتم باید دلیل داشته باشید تا بتوانید شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید نفقه و مهریه قابل مطالبه است
نسبت به توهین نیز می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با تصالح و مذاکره میتوانید موضوع را حل وفصل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست دهید نفقه و مهریه قابل مطالبه است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید بابت توهین میتوانید شکایت کنید ولی باید ادعای خود را اثبات کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به مشاوره تلفني هست تماس بگيريد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛
امور مالی خودتون رو از جمله مهریه و نفقه مطالبه و پیگیری نمایید در مورد توهین و فحاشی نامبرده میتوانید شکایت خودتو رو ثبت و پیگیری کنید در این وادی شکایات شاید اصلاح رفتار دادند و منتج به نتیجه مورد رضایت شما گردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص فحاشی و ترک انفاق، شکایت کیفری و در خصوص نفقه، دادخواست مطالبه نفقه امکان پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید بدوا مشاوره خانواده روید
نفقه و مهریه قابل مطالبه می باشد
از باب فحاشی و کتک نیز به استناد شهادت شهود و... می توانید شکایت نمایید