مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت کودک از والدین

سلام خسته نباشید، کودک دختر 14 ساله ای هست که این کودک بیماری زمینه ای دارد و والدین کودک هردو سر کار هستند و بخاطر غفلت والدین در رسیدگی به این کودک ایشون بیماریشان شدید تر شد و کلیه های این بچه از کار افتاد و وضعیت خوبی ندارد مدام توسط والدینش سرزنش می‌شود و می ترسد طوری که اگر بیماری یا درد داشته باشد نمیتونه حتی بگه بهشون و در کنار همه اینها این فرد رو مجبور می‌کنند والدینش، تا از برادر کوچکش مراقبت کند، آیا پدر بزرگ پدری میتونه درخواست حضانت این کودک رو بده؟ اگر امکان پذیر هست به چه نحو؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر 14سالهاز دایره حضانت خارج است و خودش تصمیم میگیرد با چه کسی زندگی کند

یک وکیل

ماده 1173قانون مدنی هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست ، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد ، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضایی ، هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند ، اتخاذ کند»

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ نسبت به دختر 14ساله منتفی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به بالغ بودن، خود دختر میتواند تصمیم بگیرد که نزد پدربزرگ زندگی کند