مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ورود به عنف

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم دادراه
چند روز گذشته شخصی طی یک درگیری با زور و تهدید وارد منزل ما شد و مبادرت به ضرب و جرح اینجانب نمود. من تحت عنوان ورود به عنف و ضرب و جرح از ایشان شکایت کردم.
با توجه به اینکه ملک استیجاری و اجاره نامه به نام پدرم تنظیم شده است. آیا شکایت ورود به عنف در این حالت مسموع هست یا خیر ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان ورود به عنف و ضرب و جرح شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، جرم ورود به عنف در راستای احترام و مصونیت نسبت به جان و مال و حیثیت اشخاص از ناحیه قانونگذار، جرم انگاری گردیده است.

ورود به عنف به منزل که می تواند مقدمه و شروعی بر تحقق سایر جرایم نظیر جرم ورود به عنف و تخریب و یا درگیری یا تهدید و توهین و… همراه باشد، جزو جرایم خشن بشمار رفته که مجازات سنگینی برای مرتکبین اینگونه افعال در نظرگرفته شده است.

پس میتوان گفت منزل اشخاص، حریم اشخاص محسوب شده و کسی نمی تواند بدون اجازه و رضایت مالک، وارد آن گردد و در صورتی که شخصی اقدام به ورود بدون اجازه مالک نماید مرتکب جرم ورود به عنف شده و باید مجازات گردد.

در قانون مجازات برای ورود به عنف به منزل اشخاص مجازاتی تعیین شده و فردی که شاکی است، می تواند با ارائه شکوائیه از مرتکب شاکایت نمائید.اینکه پدرتان شما را در اثبات موضوع همراهی نمایند بحث مالکیت منتفی و مهم ارتکاب جرم هست که وارد حریم خصوصی با زور شده اند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان ورود به عنف و ضرب و جرح شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانیم دعوای شما دعوای حقوقی نیست یک دعوای کیفری است