مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف پدر زن و برادر زن

باسلام بنده با خانمم دچار اختلاف شدیم و خانم منزل را ترک کردن ولی من اجازه ندادم بچه دوساله را با خودش ببره فرداش پدر خانمم با پسرش اومدن در اپارتمان و با لگد درو باز کردن وارد شدن با من درگیر شدن و بچه را بردن ایا بنده میتونم این موضوع را پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله برای ورود به عنف و ضرب و جرح عمدی مزاحمت می توانید شکایت کنید.البته اینکه مانع شدید که همسرتان فرزند را ببرد نوعی ممانعت از حق است حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است اما راه اعتراض هم قانونی باید باشد نه ورود به عنف و...

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

شما جرم ممانعت از حق رو مرتکب شدین واجازه ندادین مادر فرزند را ملاقات کند وبله به علت خسارت وارد شده به در ورود به عنف و اگر ضرب وجرحی پیش اومده شماهم میتوانید شکایت کنید

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

کار آنها ورود به عنف نیست چون همسر شما در منزل بوده و او هم حق دارد درب منزل را به روی افراد باز کند.