مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

اگ پرونده ی موضوع ضرب و شتم و افترا و توهین باشه
اما ورود به عنف هم داشته باشه ولی
ما بخاطر ضرب و جرح شکایت کنیم
ایا تو دادگاه عنوان کنم پیش قاضی که ورود به عنف که دوبار هم قبل این ضرب و شتم توسط این ادما اتفاق افتاده
تو پرونده ام قید میکنن؟؟؟!!چون از وکیل پرسیدیم گفت خود ورود ب عنف ی بحث جداس
وکلا حکم جدای داره
....
میخاسم بپرسم دوباره شکایت کنم برای ورود به عنف
یا
تو دادگاه بگم خودشون توپرونده ام ک همین ضرب و شتم توسط این ادما بوده قید میکنن؟؟!! که تاثیر تو حکمی که میدن داشته باشه و دیگه نرم شکایت جدا کنم برای ورود به عنف ...

پاسخ ها :

زهره سلطانی کاظمی نشاط

سرکار خانم زهره سلطانی کاظمی نشاط :

اگر در هیچ کدام از مراحل قبلی این موضوع رو عنوان نکردید از شما نمیپذیرند و باید شکایت جداگانه مطرح کرده و درخواست رسیدگی توامان بدهید.

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

باید جداگانه شکایت کنید
احتمالش کمه که توی همون پرونده رسیدگی کنن مگر اینکه پرونده درمرحله دادسراباشد و هنوز به دادگاه کیفری ارجاع نشده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید جداگانه اقامه دعوا ورود عنف را مطرح نمایید و سپس به رئیس حوزه قضایی
درخواست تجمیع پرونده ها
را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر در هیچکدام از مراحل قبلی ورود به عنف را عنوان نکرده اید و مرحله رسیدگی در دادسرا را نیز طی کرده آید متاسفانه خیر باید شکایت مجزایی تحت این عنوان طرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت کنید تا پرونده ها بایکدیگر ادغام شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

اگر در هیچ کدام از مراحل ورود به عنف را مطرح نکردید باید جداگانه شکایت کرده و درخواست تجمیع پرونده را نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ جرم ورود به عنف، براساس قانون، به معنای ورود با تهدید به منزل یا مسکن دیگری است، که برای آن، در قانون، مجازات حبس شش ماه تا سه سال، در نظر گرفته شده است. بنابراین، شاکی برای طرح دعوای خود در خصوص این جرم، باید به دفاتر خدمات قضایی، مراجعه کرده و شکواییه خود را به ثبت برساند، سپس دادسرا و دادگاه برای بررسی پرونده، اقدامات لازم را انجام می دهند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا شکایت جداکانه کنید و
بعد درخواست کنید
تا تحمیع شود