مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازداج

بازنی که پنهان کاری کرده بود سه ازدواج و یک صیغه هم کرده بوده و بدون اجازه خوانواد دزدکی عقد کردیم حتی من به دلیل پرونده عصاب و در انگلستان زندگی میکردم نمی‌دونستم مهریه چی هست باید بپردازید به من گفت ایران عقد کنیم و مهریه تعیین کرد خودش گفت برای وام از دولت ایران میشه گرفت 1360تا سکه خودش تولد1357هست ده سال بزرگتر العان مهریه رو میگه باید بدی عقد ما صوری بوده قرار شد پولی به من بده و اون رو به اسم ازدواج به انگستان ببرم العان عدا کرده نفقه مهریه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه مهریه به قوت خود باقی است و قابل مطالبه است
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق مستلزم اطلاع از جزییات بیشتری است