مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق خرج کردن چکهایی که در عدم پرداخت آنها عنوان سرقتی و مفقودی ذکر شده

اینجانب در پی قرارداد با شخصی بنا بر این بوده که چکهایی که پشت امضای اینجانب می باشد را در صورت برگشت خوردن به هر دلیلی محاسبه نمایم تعداد 7فقره چک مختلف که جمع آنها حدود 35میلیون می باشد توسط کارمندان شرکتم به من خرج شد و چون تمامی چکهای شرکت را کارمندان اصالتشان را از بانک استعلام می گرفتن من نیز پشت امضا نمودم و پول را به حساب کارمندانم واریز نمودم و چکها به شخصی که با وی قرارداد داشتم خرج نمودم اکنون در گواهی عدم پرداخت چکهای فوق عنوان مسروقه و مفقودی ذکر شده و شخصی که با وی قرارداد دارم از من شکایت کلاهبرداری از بابت چکهای مسروقه نموده است و کیفر خواست نیز صادر شده و پرونده به دادگاه ارجاع شده است لطفا بنده را از حیث اینکه هیچ اطلاعی از وضعیت چکها نداشتم و چکها توسط کارمندانم به من خرج شده و حتی فرمی بابت اینکه خودشان ضمانت چکها را به عهده گرفتن را دارم بنده را راهنمایی فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر تماس بگیرید