مشاوره حقوقی رایگان - عدم تهیه مسکن برای زوجه

سلام
خانم هستم و دوبچه دختر دارم با همسرم اختلاف دارم
مستاجر هستم و به خاطر اختلافات قولنامه به اسم خودم نوشته شده یک ماه دیگر موعد تمدید خانه هست و همسرم نمیخواهد که خونه رو تمدید کند و از من میخواهد چون قولنامه به اسم من هست خودم پول پیش و کرایه خونه رو بدهم سوالم این هست که اگر ایشون نخواهد خونه رو تمدید کند و زندگی رو ادامه ندهد من چی کار باید انجام بدهم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تمدید نکردن خانه بحثی جداست بنا به قانون روابط موجر و مستاجر و اینکه نمیتوانید به زندگی ادامه دهید هم بحثی جداست که مطابق قانون حمایت خانواده باید رسیدگی شود بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید تا منزل برای سکونت شما تهیه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد