مشاوره حقوقی رایگان - جدایی شراکت مغازه

یک مغازه الکتریکی با پسر عموم راه انداختیم ،بصورت کاملا 50 ،50 ،حالا بعد 6 سال پیشنهاد داد جدا بشیم ،من هم قبول کردم ،برج 12 سال 1400 ،اول قرار بود پول اجناس رو به قیمت روز حساب کنیم و نقدی پرداخت کند ،ولی به حرفش عمل نکرد و تا امروز این پول رو خرد ،خرد داده ،در واقع اجناسی که سهم من بوده و امانت بوده رو فروخته سودش رو برداشته و اصل پول جنس رو به قیمت سال گذشته که قیمت گرفتیم به من داده ،الان هم یک چهارم از پول اجناس باقی مونده و داره اذیت میکنه و امروز و فردا میکنه ،
سوال : ،من میتونم بابت اختلاف قیمت که جنسها رو لیست کردیم و حساب کردیم با توجه به زمان پرداخت که 2 الی 3 ماه از اون زمان گذشته و قیمت اجناس به شدت گرون شده و عدم پرداخت باقی بدهیش شکایت کنم ؟ایا به نتیجه میرسه و چقدر زمان بر هست ؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، دادخواست خسارت تاخیر تادیه را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست دادخواست خسارت تاخیر تادیه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست مطالبه خسارات تاخیر تادیه مطرح بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می بایست دادخواست خسارت تاخیر تادیه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مطالبه سهم الشرکه خود را داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست حقوقی مناسب طرح و اقامه نماید