مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه بعد از رای قطعی

سلا و خسته نباشید بنده محکوم به پرداخت هر16 ماه یک سکه شده ام چون حقوق من یک میلیون پانصد تومان است بعلاوه اینکه حضانت فرزندم با من است و قسط تنها مسکنی که دارم را هم پرداخت میکنم و پرونده مختومه شد و حساب حقوقم رفع توقیف شد
آیا میشود دوباره زوجه بگوید هم هر 16 ماه یک سکه را میخواهم هم اینکه یک چهارم حقوق بنده را هم از دادگاه طلب کند و بگیرد یعنی اینکه همزمان هم 16 ماه یک سکه رو که دادگاه تعیین کرده بپردازم هم اینکه حساب حقوق بنده رو هم مسدود کنه و یک چهارم حقوق بنده رو هم بگیره؟
یا اینکه فقط همون که دادگاه تعیین کرده باید پرداخت کنم خواهشا راهنماییم بفرمایید ممنونم