مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب بانکی بعد از طرح و سازش ترک انفاق

همسرم 1بار برای ترک نفقه شکایت کرده و با توجه به صحبت دادیار به رغم میل باطنی با دوست نداشتن با زندگی با ایشون هرچند ازدواج دوم هردوی ماست و دوران عقد و ایشونم باکره نبودن. من سازش و چون در دوماه گذشته پرداختی اندکی داشتم مجبور شدم بپذیرم. درحال حاضر ایشون حساب خودش و مسدود کرده بنده بایستی چیکار کنم. ضمنا متن اظهارنامه مبنی برای دریافت شماره حساب بایستی چگونه باشد.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

با ارایه مدورک سازش و رای ودستور دا گاه ؛ رفع مسدودی میشود.