مشاوره حقوقی رایگان - درب و تردد از پارکینگ

من در یک ساختمان چهار طبقه سکونت دارم طبقه اول که من هستم و طبقه چهارم در سند پارکینگ داریم و دو طبقه مابقی ندارند . دوتا سوال داشتم یک اینکه آیا میتونیم به درب پارکینگ قفل بزنیم و فقط ما دو واحد کلید داشته باشیم (لازم به توضیح است برای ورود به پارکینگ از درب دیگری هم میشود ورود داشت) و دوم اینکه اگه قفل نزنیم مابقی وسیله نقلیه خود را وارد پارکینگ میکنن و میگویند در مشاعات پارک میکنیم و من چگونه میتوانم شکایت کنم. سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولا درب پارکینگ جز مشاعات است وقفل کردن ان می تواند برای شما مشکل ساز باشد
ثانیا هرگونه پارک در مشاعات باید با اجازه کلیه مالکین باشد و شما می توانید مخالفت خود را در پارک مشاعات اعلام نمایید و یا شکایت مناسب علیه شخصی که در مشاعات پارک می‌نماید را مطرح کنیم

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلاک خیر اجازه قفل ندارید و اگر کسی پارک کرد صورت برداری و عکس برداری کنید و شکایت کنید به دلیل وجود سند اختصاصی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نمی توانید درب پارکینگ را قفل بزنید به این جهت درب پارکینگ مشاع است.
پارک در مشاعات باید با رضایت تمام مالکین باشد و اگر شما راضی نباشید مسی حق پارک در مشاعات را نخواهد داشت، اگر کسی بدون رضایت شما در مشاعات پارک کرد بدوا اظهارنامه ارسال کنید و مراتب عدم رضایت خود را اعلام کنید و سپس در صورتی که پارک کرد می توانید فیلم و عکس بگیرید و یا با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.