مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام. من به استناد بند 8 عقدنامه که ترک منزل توسط زوج بیشتر از 6 ماه هست دادخواست طلاق دادم و رای دادگاه اول به نفع من صادر شد. الان میخوام بدونم که شوهرم میتونه برای اینکه طلاق نده بعد از 10 ماه که زندگی مشترک روترک کرده الزام به تمکین بفرسته؟ و من برای اینکه مراحل طلاق عقب نیفته چه کاری میتونم انجام بدم؟ ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر باترک زندگی شرط محقق شده وشماوکالت درطلاق دارید ودادگاه بااحرازشرط تحقق وکالت درطلاق باید حکم صادرکند