مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام و عرض ادب
بنده ده سال پیش که بیست ساله بودم مرتکب جرم شدم به اینصورت که کارت بانکی دوستم رو بردم بانک و رمزشو عوض کردم و پولو برداشت کردم و شکایت کرد و فهمید منم
و رضایت داد ولی انگار بانک هم شاکی بود درست یادم نیس جنبه عمومی همچین چیزی دقیق نمیدونم و دادگاه بمن گف شلاق که بجاش پول دادیم یک میلیون تومن و تمام شد ، حکم برام اومد و جرمم بود کلاهبرداری اینترنتی
ولی نه زندانی رفتم و نه شلاق و نه عکس گرفتن ولی انگشت نگاری شدم
الان من گواهی بخام بگیرم چی مینویسه؟
ایا من دارای سو پیشینه هستم؟
خواهش میکنم واضح بمن توضیح بدید، تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوء پیشینه دو نوع است ، موثر و غیر موثر، سوء پیشبنه شما غیر موثره نگران نباش

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

خیر محکومیت موثر کیفری نخواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود و جای نگرانی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر محکومیت موثر کیفری نخواهید داشت