مشاوره حقوقی رایگان - تعیین درصد دیه و محاسبه دیه

با عرض سلام لطفا در صورت امکان بفرماییدبه هر قسمت چنددرصد دیه کامل تعلق میگیرد و جمعا دیه من چقدر میشود ؟
1-جراحت دامیه خلف آرنج چپ
2-کبودی خارج بازوی چپ
3-جراحت دامیه سمت چپ سر
4-جراحت حارصه ساق چپ(منظور ساق دست بوده نه پا )
5-آسیب نسج نرم ناحیه آرنج چپ
6-تجمع خون جدار پرده صماخ گوش چپ همراه با کاهش شنوایی موقتی در قدرت شنوایی
7-تورم زیر پوست سر
8-خونریزی فوق سخت شامه ای مغزی
9-کوفتگی نسج مغزی همراه با تورم مختصر
10-آسیب عصبی در ناحیه آرنج چپ
11-درجاتی از سندرم تکانه مغزی
12-تالم قفسه سینه و زیر دنده ها

یک سوال دیگه هم داشتم
تصادف من در 5 آذر 97 اتفاق افتاد و من یکماه بعد از آن به پزشکی قانونی مراجعه کردم اما به دلیل مشغله های شخصی تا برج 2 سال 98پرونده من تکمیل و به دادگاه ارسال شد، حالا دیه من مطابق سال 97 یا 98 محاسبه میشود ؟

در ضمن من دو روز قبل 17 /3
به دادگاه مراجعه و هر جا که گفتند را متاسفانه بدون مطالعه امضا کردم، میخواستم ببینم اگر درصدهایی که زده اند با جواب شما مغایرت داشت امکان تجدید نظر دادگاه هست یا با امضای من دیگه رای دادگاه قابل تغییر نیست

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

درصد دیه رو پزشکی قانونی تعیین میکنه.نگران مبالغ پرداخت نباشید.دیه طبق میزان روز پرداخت محاسبه میشود.

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

درصدبراساس نامه پزشک قانونی تعیین میشه و هردرصد دومیلیون و هفتصد هزار تومنه.