مشاوره حقوقی رایگان - حکم بطلان دعوی

من یه زمین سال91خریدم که همزمان آن را تصرف کردم، که ید ما قبل من یعنی فروشنده ام یک سال بعد بدون اطلاع من دادخواستی علیه شخصی مبنی بر رفع تصرف داده بود که نهایتا حکم به بطلان دعوی نظر به اینکه مودای گواهی گواهان موید سبق تصرف طرفین است که این هم عملا ممکن نیست و گواهی آنها ساقط است، و در نتیجه تحقق دعوی تصرف عدوانی ممکن نیست، حال همان شخص امسال ازم شکایت رفع مزاحمت حقوقی کرده و مدعی است که فروشنده من نتونسته اون رو در پرونده سابق محکوم کنه و مدعی سبق تصرف است، ضمنا ملک تصرف شده است و با خواسته خواهان (160)مصداق ندارد و معاینات محلی هم به نفع من گواهی دادند، اما حکم محکومیت به استناد اون دادنامه قدیمی علیه من صادر شده،آیا حکم صادره قانونی است

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

پرونده شما میبایست توسط وکیل دادگستری مطالعه و سپس قرارداد های مربوطه ملاحظه گردد در جهت همکاری با بنده میتوانید تماس بگیرید

سيدعلي  رضوي اناري

جناب آقای سيدعلي رضوي اناري :

بله ، فروشنده ای که زمین را به شما فروخته که بایع نامیده می شود جوابگو و ملزم به تحویل مبیع و تنظیم سند و انتقال آن در یکی از محاضر رسمی با نام شما می باشد