مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر ملک خریداری شده

سلام وقت بخیر
یه ملک خریدیم صاحبخونه قبلی گفته ملک رو خالی تحویلتون میدم الا مستاجر خونه را تخلیه نمیکنه ما با مستاجر قراردادی نداریم صاحبخونه قبلی داره
میتونیم مامور ببریم خونه را خالی کنیم یا نه؟
اگر راه حل دیگری هم هست لطفا بگویید

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ شما می توانید بعنوان مالک دادخواست خلع ید بدهید که البته مالک پیشین که قرارداد اجاره به نام ایشان است، هم می تواند دادخواست تخلیه از طریق شورای حل اختلاف بدهدکه مالک قبلی صرفنظر از مصوبه کرونا در صورتیکه مهلت قرارداد اتمام یافته و مستاجر حاضر به تخلیه ملک نیست و در مورد پرداخت اجاره، اذیت نموده و اجاره را پرداخت نکرده و به تعویق افتاده و حداقل سه ماه از پرداخت کرایه ماهانه او گذشته و کرایه پرداخت نشده باشد و مستاجرتون از ملک خود بر خلاف قوانین و مقررات جاری کشور و در جهت امور خلاف قانون و شرع استفاده کرده باشد و یا بدون اذن شما، ملک را در اختیار دیگری قرار داده باشد. میتواند دستور تخلیه ملک رو بگیره .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما طرف حساب نمی باشید می بایست مطابق قرارداد عمل شود و از مالک خسارت دریافت کنیم مگر میشود بدون حکم قضایی وارد منزل مردم شد