مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام. یک واحد خریداری کردم سند به نامم زدن ولی مستاجر واحد رو خالی نمیکنه نه قراردادی باهم میبنده مالک قبلی هم قرارداد مستاجر رو به من نمیده چه کار کنم تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدوا به مالک اظهارنامه دهید سپس باهمان مدارک مالکیت خلع ید بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس مطابق بیع نامه رسمی یا سند رسمی که در دست دارید دستور تخلیه مطرح نمایید