مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک خود

سلام وقت بخیر
یه ملک خریدیم فروشنده اول گفت مستاجر خالی میکنه اما الان مستاجر تخلیه نمیکنه و ما قراردادی با مستاجر نداریم مستاجر با صاحبخونه قبلی قرارداد داره من میخوام برم خونه خودم
میشه مامور برد تا مستاجر خونه رو تخلیه کنه یا نه؟
اگر پیشنهاد دیگری هم دارید لطفا بگید با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد اجاره تمام شده موجر می تواند دا‌دخواست تخلیه بدهد

یک وکیل

باید دادخواست تخلیه مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قرارداد اجاره مدت تمام شده باشد مالک میتواند که خود را پس بگیرد