مشاوره حقوقی رایگان - ملکی و قراردادی

سلام
من جدیدا یک خونه خریدم و قبل خرید فروشنده گفت مستاجر داره و تا مهر قرارداد داره ولی دنبال خونه هست و زودتر میره و خودم از مستاجر پرسیدم گفت من زودتر میرم حتی چن تا خونه براش پیدا کردن نرفت و الان میگه من تا مهر قرارداد دارم و نمیرم و قولنامه با فروشنده نوشتیم ولی هیچ اشاره ای به مستاجر نشده حال خودم مستاجرم قصد نقل مکان دارم اگه بمونم دومیلیون ضرر میدم حال راه حل قانونیش چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام دوست عزیز: عدم درج اینکه مال مورد معامله مستاجر دارد و فروشنده این موضوع را داخل در قرارداد متذکر نشده به دلیل این نیست که شما بتوانید تخلیه مستاجر بگیرید و از طرفی تاثیری در قرارداد اجاره هم ندارد به دلیل اینکه فروشنده اگر از قبل تعهدی در مورد حق ارتفاق یا استفاده از منافعی به اشخاص ثالثی داده باشند و عین مال را با شخصی معامله کنند این تعهدات به مالک جدید منتقل می شود و عدم اطلاع مالک جدید از این موضوع صرفا می تواند از موارد فسخ معامله باشد و این در حالی است حضرتعالی می فرمائید اطلاع داشته ام که مال در ید مستاجر بوده اما داخل در قرارداد نشده و اینکه شما خود به مال خریداری شده نیاز دارید از موارد تخیله نیست.
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام م یتوانید فسخ نمایید مستاجر را نمی توان بلند نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید توافق کنید نمیتوانید مستاجر را مجبور به تخلیه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر قرارداد دارد نمی توانید اورا تا پایان قرارداد بیرون کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدت قرارداد منقضی شده است شما می توانید به عنوان مالک جدید نسبت به تخلیه عین مستاجره به علت فروش ملک اقدام نمایید