مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اجرایی

من سه دونگ ملکی رو خریدم و طرف مقابل تمام وجه آن را دریافت کرد و سند نزد مجبور شدم شکایت کنم تمام آرا به نفع من صادر شد و واحد اجرا به دلیل عدم حضور فروشنده حکم به تنظیم سند از طرف دادگاه داد و نامه دفترخانه تنظیم شد که ما متوجه شدیم 5ماه بعد از رای اجرایی ملک به علت بدهی فروشنده بازداشت شده حال من بایستی چکار کنم زودتر به حقم برسم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از دادگاه بازداشت شده ، دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را پیگیری نمایید.