مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی شرکت سهامی خاص

باسلام
سال 92 شرکت سهامی خاص ثبت کردیم که اسم بنده به عنوان مدیر عامل شرکت در اساسنامه و آگهی ثبت شرکت ها عنوان شده است، ولی دارندگان امضا فقط رئیس هیئت مدیره معرفی گردیده در حال حاضر یک چک با مهر و امضا رئیس مدیره برگشت خورده که خرید شخصی انجام داده و صاحب چک از بنده به عنوان شخص حقیقی شکایت و تمامی حساب های من را مسدود کرده.میخواستم بدونم چرا وقتی من صاحب امضا نبودم تو شرکت شورای حل اختلاف منو محکوم کرده و نباید اساسنامه و آگهی ثبت شرکت رو میخواسته و رای رو بر اساس اون صادر میکرده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک بررسی شودتا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دارنده چک می تواند علیه امضاء کنند و شرکت شکایت کند و شما اگر امضاء نکرده باشید مسئولیتی ندارید و می توانید اعتراض کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اگر امضاء نکرده باشید مسئولیتی ندارید و می توانید اعتراض کنید.فقط امضا کننده و شرکت مسولند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شرکت و مدیر امضاء کننده به صورت تضامنی محکوم میشوند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما مسولیتی ندارید و دعوی متوجه شما نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است