مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک مشاع

پس از سلام. چنانچه یک بنگاه معاملات ملکی بدون رضایت یکی از شرکای مشاعی یک ملک اقدام به تنظیم قرداد اجاره کرده باشد. چگونه قابل پیگیری قضایی است. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام هم می توانید به اتحادیه مشاوران املاک مراجعه کنید و هم دعوای حقوقی به نسبت سهم خودتان مطرح کنید.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

قراداد اجاره فوق قابل ابطال بوده و میتوانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، این عمل انتقال منافع مال مشاعی غیر بوده و جرم است . تخلف مشاور املاک ، تخلف صنفی است چونکه وی واسطه معامله بوده و سمتی بعنوان طرفین معامله نداشته تا مسئولیتی از لحاظ قرارداد منعقده داشته باشد . انتقال دهنده بطور قطعی و انتقال گیرنده نیز در صورت داشتن علم و آگاهى به اینکه منافع مال مورد انتقال مشاعی متعلق حق غیر را اجاره نموده مشمول حکم جرم مزبور و مجازات آن می شوند .

یک وکیل

ادامه از متن قبل - البته عمل مشاور املاک نیز در صورتیکه جرم انتقال منافع مال مشاعی به غیر ثابت گردد می تواند به عنوان معاونت در جرم نیز تلقی گردد .