مشاوره حقوقی رایگان - حضور در دادگاه

سلام ، دو سوال دارم : اول اینکه من ابلاغیه از دادگاه برام اومده که فلان تاریخ برای رسیدگی پرونده حاضر بشم ولی نگفته که شاهداتو بیار، آیا احتیاجه که شاهدامو با خودم ببرم یا نه؟
دوم اینکه اتلاف حیوانات یعنی چی؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت لزوم شهادت شهود احضار خواهد شد ولیکن در جلسه رسیدگی اعلام نمایید که شاهپ برای ادعای خود دارید اتلاف حیوانات از بین بردن حیوانات

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

اول نیازی نیست دوم یعنی مردن حیوانات

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اتلاف حیوانات یعنی از بین بردن آنها و اگر نیاز باشد شهود احضار میشوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد دارید در روز دادگاه با خودتان ببرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فعلا خیر در صورت دستور دادگاه شهود را ببرید. از بین بردن حیوانات

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اتلاف حیوانات یعنی از بین بردن آنها