مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله بانک بابت دیرکرد

باسلام بنده یک وام از بانک دریافت کردم که در سر رسید توان پرداخت نداشتم و پس از مدتی بدهی خود به بانک را به همراه سود و دیرکرد پرداخت کردم ولیکن بانک مدعی ست که باید حق الوکاله را نیز پرداخت کنم. اصلا بانک مربوطه هیچ شکایتی در دادگاه از من نکرده و هیچ اقدام قضایی نیز انجام نداده است از چه طریق و تحت چه عنوان میتونم پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هزینه های قضایی ندارد شما تنها مکلف به پرداخت مبلغ بدهی و سود و جریمه هستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مبلغ بدهی و سود و جریمه را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر علیه شما شکایتی نشده باشد ملزم به پرداخت حق الوکاله نمی باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سرپرستی بانک مربوطه پیگیری و به موجب اظهارنامه هم تقاضای استرداد تضمینات خود را کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بانک نمی تواند هزینه اضافی از شما مطالبه کند و طبق قرارداد صرفا می تواند سود و دیر کرد را مطالبه کند و برای هزینه وکیل صرفا با حکم دادگاه می تواند مطالبه کند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شکایت نکرده حق الوکاله تعلق نمی گیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ از طریق سرپرستی بانک مربوطه پیگیری نمایید که هزینه های قضایی پرونده بانکی شما محاسبه و لحاظ نشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بازرسی ویا اداره حقوقی مربوط به موضوع را پیگیری نمایید