مشاوره حقوقی رایگان - زمان فروش

سلام
اگر قبل طلاق من ماشین رو به نام کسی بزنم زنم میتونه توقیف کنه ؟ آیا زمان خاصی داره که من دیگه تو اون زمان نمیتونم اموالی رو جابجا کنم قبل از طلاق

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صور مختلفی وجود دارد ولیکن. در کل انتقال ممکن است ولی دارای تبعات حقوقی خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اثبات صوری بودن معامله باطل می باشد

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

از زمان‌نزدیک به شروع دادخواستهای طلاق یا مهریه و…

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانم هر زمانی که بتواند ثابت کند که معامله شما صوری بوده قابل ابطال هست ولی چنانچه بعد از صدور حکم قطعی مهریه شما اموال خود را منتقل کنید وصف جزایی هم دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط در صورت اثبات صوری بودن انتقال امکان ابطال آن وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بستگی دارد ایشان مهریه خود را مطالبه کرده باشد یا خیر اما اگر صوری منتقل کردید شرایط امکان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از توقیف و یا قبل از صدور حکم قطعی مهریه می توانید انتقال دهید که در این صورت قابل توقیف نخواهد مگر اینکه زوجه دادخواست ابطال معامله صوری بدهد که در صورت اثبات معامله صوری می تواند معامله را باطل و ماشین را توقیف کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نمیشود
لکن تحت‌ شرایطی امکان ابطال به لحاظ صوری بودن وجود دارد، اما اصل بر صحت عقود است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
با یک وکیل مشورت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر بعد از طرح دعوای مالی زوجه باشد زوجه میتواند از شما به جرم انتقال صوری به قصد فرار از دین شکایت کند و معامله را باطل کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ در صورت اثبات صوری بودن انتقال امکان ابطال آن وجود دارد