مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بخاطر مهریه

با سلام
زنم میخواد یکی دو هفته دیگه
مهریه اش رو اجرا بزاره
(کارهای قانونیش رو هم انجام داده) و
میخواد ماشینم رو توقیف کنه
سوالم این هست که اگه فردا برم تعویض پلاک و پلاک ماشین رو به نام مادرم کنم
باز هم ماشینم توقیف میشه؟؟
یا باید برم دفتر اسناد رسمی سند به نام‌ مادرم بزنم؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سند و پلاک هر دو باید منتقل شوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که بتواند اثبات کند که این انتقال صوری بوده قابل توقیف هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از انتقال قابل توقیف نیست. سند و پلاک را به نام مادرتان بزنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید هم سند و هم پلاک انتقال پیدا نماید و مبایعه نامه حقیقی
هم تنظیم نمایید تا صوری بودن انتقال محقق نشود و ...

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

بعدازانتقال قابل توقیف نیست ،سندوپلاک رابه نام مادرتان بزنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعد از انتقال قابل توقیف نیست. سند و پلاک را به نام مادرتان بزنید.