مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

همسر بنده مهریه اش رو به اجرا گذاشته و از حق حبسش هم استفاده کرده و تقاضای نفقه معوقه و جاریه و مهریه کرده .قبل از دادخواست مهریه ماشینی بنامم بود که انتقال دادم آیا با وجود این انتقال اعسارم رد میشه ؟
لطفا راهنمایی کنید
شب و روز ندارم دارم روانی میشم
اخه چطور ممکنه طرف بخاطر کوچکترین اختلاف بیاد اینکار رو با همسرش بکنه ...قانون حبس هم که من ازش اطلاع نداشتم شده ابزار سوء استفاده خانم ها من حقوقم کفاف پرداخت نفقه و هم مهریه رو نمیده
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ممکن است در دادگاه اعسار از شما سوال شود پول ماشین را چکار کرده اید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مشخص شود که به قصد فرار از دین ان را منتقل کرده اید بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان رد وجود دارد مبلغ خودرو و شرایط زمانی و اوضاع و احوال حائز اهمیت است موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که زوج دوشیزه باشد حق حبس دارد در خصوص اعصار نیز نتیجه‌ی قابل پیش‌بینی نمی‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی مهریه و ابلاغ اجرائیه ظرف 30 روز فرصت دارید تا دادخواست اعسار بدهید و دادگاه با دادخواست اعسار شما موافقت خواهد کرد مگر اینکه در جلسه اعسار شهود خود را حاضر نکنید و یا اینکه شهود نتوانند به درستی توضیح دهند.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
رویه موجود اینه که وضعیت فعلی رو مورد سنجش قرار می‌دهند و استعلام املاک و وسایل نقلیه و موجودی حساب فعلی رو می‌گیرند پس احتمال اینکه مورد قبول قرار گرفته بشه وجود دارد
اما ممکن هست که همسرتون دادخواست ابطال معامله قبلی رو به دلیل صوری بودن بده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بطور معمول اعسار شما مورد قبول قرار میگیرد و حق حبس در صورت دوشیزه بودن زوجه می باشد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

تا مبلغ ماشین که فروختید ملائت مالی شما محرز است مگر خلاف ان را ثابت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعسار شما مورد قبول قرار میگیرد و حق حبس در صورت دوشیزه بودن زوجه می باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر اعسار شما رد نمی‌شود .اگر پس از طرح دعوای مهریه یا در مدت اختلاف ماشین‌ را انتقال دادید و بر دادگاه محرز شود معامله صوری بوده در تعیین اقساط ممکن است به شیوه دیگری عمل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر پلاک و سند مالکیت خودرو انتقال داده شده باشد خودرو قابل توقیف نیست

و اگر شما مالی نداشته باشید حکم اعسار صادر خواهد شد و مهریه اقساط خواهد شد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در خصوص مبلغ دریافت شده می بایست به دادگاه توضیح دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در مورد سؤال شما، انتقال مالکیت یک دارایی (مانند خودرو) به تنهایی به عنوان دلیل قطعی برای رد اعسار مهریه کافی نیست و دادگاه ممکن است این موضوع را در نظر نگیرد.

به هر حال، برای رفع اعسار مهریه باید به دادگاه خانواده مربوطه درخواست رفع اعسار مهریه خود را ارائه دهید. در درخواست خود، شما می‌توانید به هرگونه دلیلی که باعث عدم توانایی شما در پرداخت مهریه شده است، اشاره کنید. به عنوان مثال، اگر دارای دیگر بدهی‌ها و نفقه معوقه هستید، می‌توانید این موضوع را در درخواست خود ذکر کنید.

لازم به ذکر است که قانون حقوقی و نفقه در قضایای خانواده بر اساس مواد 1113 تا 1119 قانون مدنی تنظیم شده است و برای رسیدگی به این موضوعات، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و درخواست خود را از طریق وکیل خود به دادگاه ارائه کنید. همچنین، در صورتی که از وضعیت روانی خود نگران هستید، بهتر است با متخصصین روانشناسی مشورت کنید.