مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با عرض سلام به وکلای عزیز . همسر بنده دو ماه است با برداشتن طلاها و پول از خانه رفته منزل پدرشون . تویه این دوماه چندین بار برای برگشتشون با پدرم به منز‌ل پدرشون رفتیم ولی برنمیگرده و میگه طلاق میخواد . و اینکه تا الان درخواست مهریه ام نکرده من تویه ماه اول ماشینمو و پلاک به صورت قانونی به نام پدرم زدم . البته موقع خرید ماشین، قول نامه به نام پدرم بود و پول های واریزی هم از حساب پدرم بود . حالا میخوام راهنماییم کنید همسرم میتونه ماشینو توقیف کنه و درخواست فرار از دین بده ؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما اثباتش برای زوجه کمی سخت می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پولی رد و بدل شده باشد و شما قبل از درگیری و اختلاف و یا صدور حکم دادگاه انتقال به پدر داده اسد . بعید به نظر میرسد که صوری بودن اثبات شود .باز هم نیاز به بررسی دقیقتری دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی تواند اولا صوری بودن معامله باید ثابت شود بعد هم‌بعد از حکم قطعی مبنی بر مطالبه مهریه اگر اتتقال مالکیت صورت گیرد فرار از دین معنا پیدا می کند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خیر
طلاق دهید و در امور مالی توافقی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ماشین با توجه به اینکه به نام پدرتان است قابل توقیف نیست.
و در خصوص معامله صوری نیز با توجه به توضیحات ارائه شده مشکلی پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به مواردی که گفتید خیر امکان ندارد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر پلاک بنام پدر باشد معامله دیگر نمی تواند صوری باشدچرا که پس ازمعاملات رسمی صوری بودن معنا نخواهد داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به آنچه شرح داده‌اید خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

محمد شریفی نیا

جناب آقای محمد شریفی نیا :

خیر فرار از دین زمانی هست که زوجه حکم قطعی اخذ کرده باشه

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اصل بر واقعی بودن معاملات میباشد صوری بودن نیاز به اثبات دارد و از گفته های شما ک مطالبه مهریه صورت نگرفته و قولنامه بنام پدرتان است صوری بودن منتفی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر جرم فرار از دین نمیباشد برای تحقق جرم فرار از دین ، شرایط خاصی لازم است

ولی زوجه میتولند دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را به علت
صوری بودن مطرح نماید و

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... خیر توقیف خودرو به نام پدر در ازای دین پسر ممکن نبوده و ضمنا طبق رای وحدت رویه، بزه معامله به قصد فرار از دین در فرض صدور حکم قطعی محکومیت، قابلیت تحقق دارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه ماشین به اسم شما نبوده جای نگرانی نیست

یک وکیل :

با سلام
با این توصیفات خیر امکان توقیف و اثبات معامله بقصد فرار از دین وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به زمان اجرا گذاشتن مهریه دارد. اگر در چند هفته آینده اقدام به اجرا گذاشتن مهریه کنند امکان رای مبنی بر معامله به قصد فرار از دین وجود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

مرتضي  خان محمدي

جناب آقای مرتضي خان محمدي :

سلام خیر اگر مرد قبل از تقاضای مهریه زنش اموالش را به دیگری انتقال دهد به اتهام انتقال اموال به غیر تحت تعقیب قرار نمی گیرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جرم فرار از دین مطابق رای وحدت رویه اخیر الصدوز و قانون درصورت انتقال صوری بعد از صدور حکم قطعی محقق می گردد. وبا عنایت به توضیحات جنابعالی امکان اثبات صوری بودن معامله سخت است