مشاوره حقوقی رایگان - طلاق : مفارقت جسمی

با سلام و احترام :

ما بیست سال پیش به صورت قانونی به یک کشور انگلیسی زبان رفتیم. مدت یازده سال است که خانمم در خارج از ایران با سه بچه ی بیشتر از نوزده سال بدون بنده مانده است . من ، زوج ، در ایران هستم. او در خارج بدون حضورم طلاق گرفت و در ایران تنفیذ نشد. بنده زوج الزام به تمکین همسرم را چهار سال پیش گرفتم ولی تمکین نکرد و به ایران هم نیامد . الان هفت تیر 1401 هم دادخواست مجدد طلاق را به علت حدود یازده سال مفارقت جسمی از خارج داد . بفرمایید چکار کنم و نتیجه دادگاه او چه می شود ؟ ایشون هیچ مدرک دادگاه پسندی علیه بنده زوج ندارد جز دوری یازده ساله از هم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده در خارج از ایران مطرح شده بر اساس قانون همان جا رسیدگی میشود . اما در ایران شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید یک همسر و طلاق دهید یا میتوانید طلاق نداده و ازدواج بعدی داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است با اثبات عسر و حرج بتواند حکم دادگاه را بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر باید دادخواست طلاق او رد شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ مفارقت جسمانی ادله محکمه پسندی برای طلاق به شمار می رود که زوجه بتواند این موضوع را به بحث عسر و حرج و یا سایر دلایل قانونی طلاق ارتباط دهد که مفارقت سبب عسر و حرج زوجه گردیده و در چنین شرایطی از دادگاه صدور گواهی عدم امکان سازش تقاضا می شود لذا به دلیل مفارقت جسمانی و با توجه به این که رابطه جنسی برای مدت طولانی بین زن و شوهر برقرار نشده است سبب عسر و حرج زوجه گردیده است. دادگاه دلایل و مدارک را بررسی می نماید شما نیز دفاعیات ارئه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زوجه میتواند به استناد عسر و حرج و فاصله طولانی که بین شما ایجاد شده است درخواست طلاق خود را ثبت نماید