مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

باسلام سال 93 من از یه عمده فروش خرید کردم بعد چک بهش داد مبلغ 5730000 تومن واسه یکماه بعد یه چک هم حامل بدون تاریخ به مبلغ 5730000 تومن ازم گرفت بابت ضمانت بعد از یکماه من کامل مبلغ را نداشتم بدم طی دو مرحله بهش دادم اما اون چک ضمانت را نداد بهم گفت نمیدونه کجا گذاشته منم از طریق دادگاه همون روز مسدود کردم الان چک را خرج کرده بعد 3سال تاریخ روزم گذاشته به روز برگشت شده چیکار کنم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بدوا اظهارنامه در این خصوص بفرستید و در صورت اقدام علیه شما به یک وکبل دادگستری مراجعه تا راهکار های قانونی را بیان نمایند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. شما با شهود مطلب فوق را میتوانید اثبات کنید.ضمن اینکه با ارجاع به کارشناس مشخص میشود چک مدت دار بوده